Januárové aktivity v Trvalkách

billboard

Expedovanie objednávok a práca s rastlinami.

Zvedavým preletí mysľou otázka, čo presne robia ľudia v Slovenských trvalkách v najchladnejších týždňoch v roku. Odpoveď bude stručná a rozvinutá zároveň.

Každý deň chystáme objednávky (prevažujú objednávky čemeríc) a expedujeme ich nielen na územie SR, ale aj do priľahlých krajín EÚ. Ak si prajete dostať objednávku až v marci - nie je to žiadny problém, stačí nám napísať poznámku priamo do objednávky. 


Bližšie sa tejto téme venujeme v článku: Ako posielajú Trvalky balíčky?  https://www.slovensketrvalky.sk/blog/clanok/ako-posielame-balicky-1


Činnosti v zime

Práca so živými rastlinami znamená úsilie TVORIŤ krásno. Na proces tvorby však potrebujeme nielen samotné nástroje a víziu, nosnú dejovú líniu, ale aj esenciálne prvky, bez ktorých by bol výsledok tvorby (trvalky, ktoré si môžete objednať) nemožný. Nimi sú: odhodlanie, odvaha, motivácia, ochota a odborná príprava.

  •  odhodlanie s odvahou

Práca, ktorej výsledkom sú fyzické, hmatateľné predmety (a ešte k tomu živé) v sebe nesie mnoho zodpovednosti. Zodpovednosť však kráča ruka v ruke so zdravým rozumom a odhadom, čo dokážeme a čo nie. Základom je preto byť odhodlanými, ale len s podmienkou, že vieme odhadnúť naše sily. Ak by sme pochybili, firme by sme nepodarilo byť stabilným producentom a predajcom 11 rokov.

  • motivácia a ochota

Ponuré chladné dni sú naozaj plné bezútešných momentov. Zo životných múdrostí ľudstva, no i z vlastnej skúsenosti sa nám potvrdzuje, že čím skôr začneme s prácami na rastlinách, tým bude v nastávajúcom roku lepšie. Prečo sme ale ochotní fungovať v teplotnej nepohode a aj za zlého počasia, keď sú rastliny nepekné...? Pretože vieme, aký potenciál v nich drieme. Vieme, aké budú o pár mesiacov a rovnako vieme, aký účinok má vzhľad rozkvitnutej rastliny na dušu človeka. Niet lepšej pracovnej skúsenosti, ako pozitívny ohlas od spotrebiteľa. To je našou motiváciou!

  • odborná príprava (alebo koláč :))

Predpokladom dobrého koláča je kvalitný recept. V predošlých vetách sme si povedali čo-to o kvalite a uskladnenia "surovín". Bez dobre premysleného postupu čo s čím, ako a kedy by sme ale nemohli očakávať uspokojivý výsledok.

Pozadie mnohých vecí, ktoré bežný konzument na eshope nevidí, v sebe skrýva roky úsilia, štúdia, no aj množstvo náhod i omylov. Bez precíznej prípravy a neustáleho vzdelávania sa by "koláč" určite nechutil dobre. V zimných mesiacoch preto študujeme, čítame, cestujeme a spisujeme svoje poznatky a aplikujeme ich do už spomínaného procesu TVORBY.



Aktivity v januári

V zime vysádzame a vykonávame priebežnú kontrolu životaschopnosti rastlín. Stálozelené rastliny čistíme a dozeráme na vitalitu. Je to základ.



V momente rýchleho oteplenia a skokového zvýšenia dopytu od zákazníkov budeme teda pripravení. Budeme schopní do pár dní objednávku skompletizovať a bezpečne odoslať.

Porovnanie jarnej a letnej škôlky 


Kontakt so Slovenskými Trvalkami nebýva len ONLINE


Firma síce nedisponuje kamennou predajňou, no pravidelne usporadúva dni otvorených dverí. Sú to predajné výstavy, ktoré tématicky zrkadlia ročné obdobia. Na tieto aktivity sa pripravujeme týždne dopredu a nič nenechávame na náhodu.



Sezónu otvorí Výstava čemeríc (začiatok marca), pokračuje Letom s Trvalkami (júl) a napokon Jesenný deň otvorených dverí v priebehu septembra.




Vymenované udalosti sú jedinečnou príležitosťou nazrieť priamo do srdca firmy a rozprávať sa o rastlinách s ľuďmi, ktorí sa o ne starajú každý deň. Pravidelný návštevník vie, že okrem kvalitných rastlín si odnesie príjemný zážitok a zaujímavé fotky z dekorovanej výstavy.


Nakúpte ešte ďalšie produkty v hodnote 100,00€ a Kuriérska služba SPS vám bude v rámci SR k dispozícii úplne ZADARMO.
Počet položiek: 0
€0,00
shopping_cart Zobraziť