Ako posielajú Trvalky balíčky?

billboard

Ukážka postupu balenia trvaliek.

Ako a kedy prídu trvalky, ktoré si dnes objednám?

Azda najčastejšia otázka zákazníkov, ktorí si u nás objednávajú trvalky po prvýkrát.... Uvádzame stručný popis expedovania objednávok v týchto dňoch:


1. Objednávky, ktoré posielame v balíkoch

Krátke video o expedovaní objednávok v zime TU https://www.facebook.com/reel/1022783488933291

Rastliny dokážeme bez problémov a zdržania vyexpedovať nasledujúce 2-3 pracovné dni po prijatí objednávky.

Niekedy môže dochádzať k oneskoreniu odoslania v súvislosti s mrazmi (najmä na začiatku alebo na konci sezóny)Vtedy je nevyhnutné chvíľu počkať, nakoľko by mohlo pri manipulácii prísť k poškodeniu pletív. V plnej vegetačnej sezóne je doručenie plynulé a bez omeškania.

Po zabalení do ekologických ochranných materiálov sú rastliny odovzdané kuriérskej spoločnosti, ktorá balíček doručí na určenú adresu. Je voľbou zákazníka, či si zvolí dobierku, úhradu bankovým prevodom, platbu kartou cez platobnú bránu. Rastliny sú dostatočne fixované kartónovými obalmi s drážkami a listovú časť chráni drevná vlna. V krabiciach sú zložené bezpečne a teda sa bez poškodenia dostanú až do rúk zákazníkovi. Zabalené v krabici vydržia rastliny bez ujmy viac ako 5 dní.

Pre presné informácie o tom, ako sa rastliny bezpečne balia, sa môžete informovať na tomto kontakte:

Ing. Božena Hudecová
Telefón: +421 948 093 676
E-mail: vyroba@slovensketrvalky.sk


!!!Poštovné a balné sa účtuje pri objednávkach do hodnoty 100 eur vrátane DPH a to v sume 5.5 eur. Objednávky nad 100 eur majú poštovné zdarma!!!


2. Objednávky na osobný odber v Trnave

Zákazník má možnosť zvoliť si osobný odber vopred urobenej objednávky na eshope. Voľný výber rastlín na pestovateľkých plochách nie je možný. Výnimkou sú iba dni otvorených dverí, ktoré zvyčajne organizujeme 3- krát ročne - na jar, v lete a na jeseň. O týchto akciách vždy vopred informujeme na FB aj na eshope.

Objednávky vydávame v utorky a štvrtky od 10:00 do 15:15. Ak Vám časové rozmedzie nevyhovuje, je vždy možné sa dohodnúť aj na inom čase, avšak je nevyhnutné nás kontaktovať. Pre ďalšie otázky týkajúce sa osobných odberov sa informujte na tomto kontakte:

Ing. Hana Mandáková - poradenstvo a osobný odber objednávok

email: novakova@slovensketrvalky.sk

mob: +421 948/305 045


Balenie čemeríc v krátkom fotopríbehu


...s trvalkami je deň krajší...

Hanka-Trvalka

Nakúpte ešte ďalšie produkty v hodnote 100,00€ a Kuriérska služba SPS vám bude v rámci SR k dispozícii úplne ZADARMO.
Počet položiek: 0
€0,00
shopping_cart Zobraziť