Tím Slovenských trvaliek

billboard

Kto sú tí záhadní ľudia, ktorí tvoria Slovenské trvalky...?? Hľa - tajomstvo odhalené!





Spoločnosť Slovenské trvalky vznikla v roku 2013 a za uplynulé roky expanduje, inovuje elektronický predaj, zveľaduje proces sadby, pestovania a následného expedovania trvaliek zákazníkom. Napredovanie Slovenských trvaliek by však nebolo možné bez ľudí, ktorí majú svoju prácu radi a tešia sa z nej. Pre lepšiu predstavu, kto a čo všetko je za tým, kým sa objednávka rastlín dostane k zákazníkovi, vám predstavíme prácu ľudí z Trvaliek.



Ing. Peter Konečný

Zakladateľ spoločnosti Slovenské trvalky. Po štúdiu odboru záhradníctvo na strednej a vysokej škole sa naplno venuje svojej firme s manželkou Klaudiou. Prioritou v jeho dennej práci je evidencia a expresná distribúcia objednávok trvaliek klientom. Nevyhnutné je taktiež objednávanie materiálu pre ďalšie spracovanie a po dlhom dni sadá za počítač a analyzuje možné zefektívnenie a urýchlenie práce svojej i svojich zamestnancov. Pre načerpanie inšpirácie po nociach s obľubou listuje v odbornej literatúre o rastlinách, aby mohol ponúknuť tie najnovšie informácie v poradenstve zákazníkom. Všetko toto sa mu úspešne darí ako otcovi dvoch detí. Samozrejme, bez podpory manželky a kvalitnej kávičky by to nešlo! 

Ing. Peter Konečný_telefón: 0907 /043 214   e-mail: info@slovensketrvalky.sk 


Ing. Klaudia Konečná

Zakladateľka spoločnosti Slovenské trvalky. Po skončení štúdia záhradníctva na strednej odbornej a vysokej škole sa naplno venuje firme s manželom Petrom. Každodenne vybavuje dôležité administratívne činnosti, bez ktorých by Slovenské trvalky nemohli fungovať. Mohla by koučovať ľudí v oblasti time-manažmentu - keď spracuje faktúry a odpovie na otázky zákazníkov i všetky e-maily klientov, s dieťaťom v náručí bez problémov ešte zvládne organizovať sadbu na celú sezónu a vybavovať dôležité hovory. Jej obľúbenou, avšak vzácnou činnosťou, je neprerušovaný spánok, nakoľko sa okrem práci pre Slovenské trvalky oddáva s láskou svojim dvom deťom. Ocení od manžela navarený obed, no prezradíme, že si rada privstane a upečie domáci kváskový chleba, či buchty pre celú rodinu. Deň jej dokáže pokaziť jedine to, že buchty správne nevykysnú :).

Ing. Klaudia Konečná_telefón: 0915 /304 549, e-mail: info@slovensketrvalky.sk


Ing. Božena Hudecová

Pozícia manažér výroby, predaja a expedovania objednávok z online predaja. Vysokoškolsky vzdelaná v oblasti podpory výrobných technológií na MTF v Trnave sa paradoxne venuje niečomu úplne inému a tým je produkcia rastlín. Musíme prezradiť, že svoju prácu robí oddane a šíri vždy úsmevnú náladu. Vo voľnom čase sa s láskou venuje svojím vnúčatám a vlastnej záhrade. Pri otázke, či rada športuje, výstižne odpovedala, že áno, a to najmä na aute... Rada si vychutnáva dobre urobenú kávu v úplnom tichu. A aby nebolo superlatív príliš mnoho, máme na ňu aj jedno mínus. Nikdy nejedáva polievku, ktorú s láskou podaruje hladnejším kolegom.

Ing. Božena Hudecová_telefón: +421 948/ 093 676   e-mail: vyroba@slovensketrvalky.sk

Radka Vaculová

Staronová posila tímu na pozícii administratívny pracovník v záhradnej výrobe, predaja a expedovania maloobchodných a veľkoobchodných objednávok. Sl. Radka Vaculová sa po rodičovskej dovolenke vrátila v plnom pracovnom nasadení. Pripravuje pre vás rastlinky priamo v pestovateľskej škôlke a dozerá na ich dostatočnú kvalitu. Bez obáv sa môžeme spoľahnúť na jej precíznosť, dôslednosť a pokojné riešenie pripadných zmätkov s objednávkami. Je prvou kontaktnou osobou pre telefonickú komunikáciu. A čo tajné na ňu prezradíme? V akejkoľvek fáze dňa si rada pospevuje (spolu s kolegyňou Mandákovou) a čo najväčšmi sa teší v závere pracovnej doby na svojho synčeka, čerstvého skôlkara. Keby ste ju chceli potešiť, keksíčkom s príchuťou škorice to zaiste nepokazíte..

Radka Vaculová_telefón. +421 948 067 358  e-mail: obchod@slovensketrvalky.sk


Pani Vlasta Sekulová

Pracovníčka vo výrobe a výsadbe rastlín, neodmysliteľná pomocná sila Slovenských trvaliek. Pre firmu pracuje už tretí rok. Jej rukami prešli tisícky, až desaťtisícky malých sadeníc, ktoré máte možno aj vy posadené v záhradke. Okrem samotnej produkcie je jej dôležitým poslaním udržiavať trvalkovú škôlku v prehľadnosti a čistote, podieľa sa balení trvaliek zákazníkom. Vo voľnom čase rada oddychuje a keď je potrebné, je babičkou svojim piatim vnúčatám na plný úväzok.


Ing. Hana Mandáková

Copywriterka a blogerka e-shopu, odborné poradenstvo + výdaj objednávok na osobný ober. Po niekoľkoročnej praxi na pozícii záhradnej a krajinnej architektky sa po rodičovskej dovolenke opäť venuje tomu, čo má najradšej. Hľadá a zhromažďuje teoretické detaily o rastlinách, ktoré nájdete v ponuke Slovenských trvaliek, preveruje všetky praktické informácie a zaujímavosti tlmočí potenciálnym zákazníkom prostredníctvom popisu sortimentu v e-shope. S nadšením dokumentuje atraktívne kombinácie trvaliek a následne ich zdieľa na sociálnej sieti. Ak by ste s ňou išli na prechádzku, každú chvíľu by ste počuli čosi ako “do tohto záhonu by sa hodila Brunnera so strieborným listom“ alebo “aha, tuto majú Panicum, to je super trávička”. Je ideálnym príkladom zriedkavého javu - keď niekoho práca je zároveň jeho hobby.

Ing. Hana Mandáková_ telefón: +421 948 /305 045 kontakt: novakova@slovensketrvalky.sk



Nakúpte ešte ďalšie produkty v hodnote 100,00€ a Kuriérska služba SPS vám bude v rámci SR k dispozícii úplne ZADARMO.
Počet položiek: 0
€0,00
shopping_cart Zobraziť