Nové Slovenské trvalky

billboard

Rok 2018 je významným míľnikom v histórii našej malej rodinnej firmy. Na prahu novej pestovateľskej sezóny sme spustili do prevádzky nový firemný web spojený s e-shopom. Hoci náš starý web, ktorý fungoval takmer 5 rokov sme považovali za vydarený. Časom v nás s nástupom nových technológií začala rásť vnútorná potreba posunúť sa ďalej.

Rok 2018 je významným míľnikom v histórii našej malej rodinnej firmy. Na prahu novej pestovateľskej sezóny sme spustili do prevádzky nový firemný web spojený s e-shopom. Hoci náš starý web, ktorý fungoval takmer 5 rokov sme považovali za vydarený. Časom v nás s nástupom nových technológií začala rásť vnútorná potreba posunúť sa ďalej.

Významné rozhodnutie padlo začiatkom roku 2016, kedy sme sa v súvislosti s budovaním novej prevádzky na pestovanie trvaliek rozhodli zmeniť výrobný proces. Postupnými krokmi sme začali zefektívňovať produkciu rastlín, pričom sme zredukovali používanie rašeliny o viac ako 70%. Ukázalo sa, že používanie obnoviteľných zdrojov ako je drevné vlákno a kokosová rašelina neušetrí iba životné prostredie, ale i ľudský organizmus. Takýto substrát je veľmi ľahký, vďaka čomu je i manipulácia s rastlinami prijateľnejšia. Po prekonaní všetkých nástrah v roku 2016 sme sa rozhodli že, v zmenách budeme pokračovať i naďalej.

Na začiatku roku 2017 sme si povedali že po zmenách vo výrobe je na čase začať meniť i náš virtuálny svet. Začali sme preto pracovať na inovácií webu a firemnej identity. Bohužiaľ kľúčová jarná sezóna neprebehla podľa našich očakávaní. Najtuhšia zima za posledných 60 rokov nás riadne preverila.

I keď prezimovaniu rastlín venujeme maximálnu pozornosť, ukázalo sa, že príroda je mocnejší pán. S príchodom jari veľké množstvo rastlín nejavilo žiadne známky života. Z tých, ktoré prežili boli mnohé  silne poškodené a ich kvalita nebola dostačujúca. Počasie nám navyše nebolo naklonené ani na jar, kedy najmä neskoré aprílové mrazy spôsobili veľké škody. Naše pôvodné plány sme museli pozmeniť. Venovali sme zvýšenú pozornosť výrobe a vzniknuté škody sme rýchlo nahradili novou produkciou.

Napriek všetkým problémom, ktoré nás uplynulý rok postihli sme pestovateľskú sezónu zakončili úspešne. V závere sezóny sa nám tiež podarilo dosiahnuť nášho vytúženého cieľu a bol pripravený na spustenie nový web. Prelom rokov sme sa ešte rozhodli využiť na skvalitnenie obsahu a drobné úpravy dizajnu.

Od januára 2018, tak nájdete Slovenské trvalky na úplne novom webe. Snažili sme sa, aby stránky boli vytvorené v jednoduchej a čistej grafike. Všetky produkty, ktoré pestujeme tu nájdete prehľadne zoradené, navyše s množstvom užitočných informácií a odporúčaní. Web využíva bezpečný protokol https, kedy je komunikácia užívateľa šifrovaná pomocou certifikátu SSL. Pridali sme tiež možnosť online platby kartou. Stránky sú responzívne, tak aby ich prehliadanie bolo príjemné aj na mobilných zariadeniach.

Veľká vďaka za skvelú prácu a trpezlivosť patrí firme Krea SK s.r.o., ktorá celý projekt zastrešovala z hľadiska IT služieb a dizajnu. Web je integrovaný do CRM systému Sortio, ktorý je naším výborným firemným pomocníkom. Sme veľmi poctený tým, že máme možnosť využívať tento unikátny produkt vyvíjaný na Slovensku už od jeho počiatkov.

V priebehu nasledujúceho roka Vám sľubujeme niekoľko ďalších vylepšení a inovácií. Pripravujeme tiež viac ako 200 kvalitných noviniek do sortimentu trvaliek. Môžete sa tešiť na množstvo užitočnýchinšpiratívnych článkov o našich trvalkách.

Nakúpte ešte ďalšie produkty v hodnote 100,00€ a Kuriérska služba SPS vám bude v rámci SR k dispozícii úplne ZADARMO.
Počet položiek: 0
€0,00
shopping_cart Zobraziť